SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030 | 4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 6.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokBerettyóújfaui SZCKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 15.


admin

    Kereskedelmi értékesítő ágazat - Pályaorientációs nap 2024

    Kereskedelmi értékesítő ágazat - Pályaorientációs nap 2024

    Iskolánkban a pályaorientációs nap célja, hogy tanítványaink átfogó képet kapjanak a munka világáról, valamint a pályaválasztási döntéseikben megerősítsük, illetve támogassuk őket. A kereskedelmi értékesítő szakma minden olyan fiatal számára ajánlott, aki érdeklődik a kereskedelem iránt, élvezi az emberekkel való kapcsolatot, és szeretné követni az értékesítés legújabb trendjeit. Ideális választás azoknak, akik számára vonzó a kereskedelem dinamikája és szeretnének részt venni változatos kihívásokban. A szakma kiváló lehetőséget nyújt a hosszú távú karrierépítésre az értékesítés terén.

    A pályaorientációs napot ebben a tanévben 2024. április 15-én tartottuk. Ezen a napon tanulóink az iskola falain kívül nyerhettek betekintést a munka világába, megtapasztalva az értkesítő szakma előnyeit és hátrányait is.

    A 9.-10. évfolyamos kereskedelmi értékesítők ezen a napon a népszerű debreceni Nagypiacot és Virágpiacot látogatták meg. A látogatás során szakmai feladatokat kellett megoldaniuk, amelyek segítségével még mélyebben beleláthattak a kereskedők mindennapjaiba. Betekintést nyerhettek az eladási folyamatba, és példákat láthattak a már korábban megismert vevőtípusokra is. Az oktató felhívta a figyelmet a jó kommunikációs képesség fontosságára is.

    A nap második felében a debreceni Pláza és a Fórum következett. Diákjaink képet kaphattak arról, hogy hogyan működik egy plázaszerű boltrendszer. A globális rendeket követő kirakatok, és boltfelépítések a legújabb és leghatékonyabb eladástechnikákat szemléltették. Diákjaink nagy örömmel és érdeklődéssel vettek részt a programokon.

    További képek a Galériában.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Beérkezett vezetői pályázat

    Beérkezett vezetői pályázat

    2024. máj. 8.


    admin

    DÖK- Sport Nap

    DÖK- Sport Nap

    2024. ápr. 29.


    admin

    Végleges felvételi rangsor 2024-2025

    Végleges felvételi rangsor 2024-2025

    Megtekinthető a 2024-2025-ös tanévre az intézményünkben felvételt nyert tanulók listája. Szeretettel üdvözöljük iskolánkban a leendő új kilencedikes tanulókat!

    2024. ápr. 29.


    admin


    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola

    4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 6.

    Telefon: +36 52/583-009

    E-mail: titkarsag@szilagyi.berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030


    2024Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola