SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030 | 4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 6.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokBerettyóújfaui SZCKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 29.


admin

    DÖK- Sport Nap

    DÖK- Sport Nap

    2024.04.29-én ismét megrendezésre került az iskolai DÖK Sport-Nap. A rendezvény helyszíne a hajdúhadházi vívóterem szabadidőközpontja volt. A tanulók 6 állomáson mérhették össze tudásukat egyénileg.

    Az ugrálókötél állomás különösen népszerű volt a fiatalabb diákok körében, akik lelkesen mérték össze ügyességüket és állóképességüket. A kosárlabda állomáson a diákok a célzási készségeiket csiszolhatták. A footgolf egy érdekes kombinációja a foci és a golf játékelemeknek. Ez az állomás különösen azokat vonzotta, akik szeretik a labdás sportokat. Az akadályfutás állomás kihívásokkal teli pályán keresztül tesztelte a diákok fizikai állapotát. A vakvezetés állomásán a diákok párban dolgozva sajátíthatták el, milyen vezetni és követni vakon, ami különösen fontos az empátia és a bizalom fejlesztésében. Medicinlabda dobás volt a következő ügyességi feladat volt, ahol a gyerekeknek egy V alakú pályán kellett a medicint gurítani, hogy minél közelebb álljon meg a célhoz.

    A 6 kihívás után következett az osztályok közötti verseny:

    Kötélhúzó verseny és labdarúgó mérkőzés mindig nagy népszerűségnek örvend. Ezek a versenyek fokozták az izgalmat és az osztályok közötti barátságos rivalizálást. Minden résztvevő, beleértve a tanárokat és a diákokat is, nagy lelkesedéssel vett részt ezeken a játékokon.

    A sportnap nemcsak hogy jó lehetőséget biztosított a diákoknak a fizikai aktivitásra, de az osztályok közötti kötelékek erősítésére és az egymás iránti tisztelet kultúrájának építésére is szolgált. Mindenki jól érezte magát, és a nap végére számos kellemes emlékkel gazdagodtak a résztvevők. A sportnap kiválóan szolgálta az iskolai közösség építését, ahol mindenki aktívan részt vett és közösen ünnepelte a sport szeretetét.

     

    További képek a galériában.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Beérkezett vezetői pályázat

    Beérkezett vezetői pályázat

    2024. máj. 8.


    admin

    Végleges felvételi rangsor 2024-2025

    Végleges felvételi rangsor 2024-2025

    Megtekinthető a 2024-2025-ös tanévre az intézményünkben felvételt nyert tanulók listája. Szeretettel üdvözöljük iskolánkban a leendő új kilencedikes tanulókat!

    2024. ápr. 29.


    admin


    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola

    4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 6.

    Telefon: +36 52/583-009

    E-mail: titkarsag@szilagyi.berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030


    2024Berettyóújfalui SZC Szilágyi Dániel Szakképző Iskola